top of page

Xelion cloud Telefonie

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf.
Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop en smartphone.

Dankzij de unieke Xelion6-app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is makkelijk te maken. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt!

ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR

Multi device

Makkelijk bellen vanuit elke vaste telefoon, pc, laptop én smartphone.

Gebruiksgemak

Zeer eenvoudig instellen van belgroepen en doorschakelingen.

Adresboek

Compleet en up-to-date adresboek altijd binnen handbereik op pc, smartphone of tablet.

Recording

Xelion maakt het mogelijk om elk gesprek op te nemen en rustig na te luisteren.

Direct bellen

Met één klik op de muis elk nummer in beeld direct bellen.

Rapportage

Makkelijk rapporten genereren die bereikbaarheid en belgedrag laten zien.

DE MOBIELE APP VAN XELION, UNIEK IN Z’N SOORT

De tijd waarin we alleen op kantoor werkten op een vaste pc en vast toestel is definitief voorbij. De mobiele of digitale werkplek staat nu centraal in de zakelijke markt. Xelion heeft de vast-mobiele integratie met de unieke smartphone-app tot een ware kunst verheven. Het vaste nummer en het gekoppelde adresboek is zo altijd en overal voor handen. Bovendien is er altijd een schat aan informatie beschikbaar op de app. Kortom: de bereikbaarheid van elk bedrijf dat Xelion en de Xelion-app gebruikt gaat direct met stappen vooruit!

Vaste nummer altijd voor handen

Praktische app waardoor zakelijk en privé eenvoudig gescheiden worden.

Handige koppeling met adresboek

Nooit meer dubbel gegevens invoeren.

Data over bereikbaarheid direct

inzichtelijk

Overzichtelijke rapportages die in een oogopslag de bereikbaarheid tonen.

Een hosted VoIP oplossing voor VoIP zakelijke communicatie

 

Onze VoIP zakelijke oplossing is meer dan alleen bellen. In het standaard tarief zitten uitgebreide mogelijkheden inbegrepen, zoals:

  • wachtmuziek;

  • presentielijst;

  • keuzemenu’s;

  • een up-to-date adresboek.

  • etc…

Maar een aantal functionaliteiten brengen ook branche specifiek grote voordelen met zich mee.

 

KLANT CONTACT CENTRA

De specifieke wensen en eisen die een call center met zich mee brengt, waarborgt Xelion met speciale callcenter functionaliteiten, die standaard in de licentieprijs zijn inbegrepen. Ten eerste is het met VoIP zakelijk mogelijk om vanaf iedere mogelijke locatie in te loggen, om flexibel te kunnen werken en indien wenselijk agenten bij te schakelen. Daarnaast worden gesprekken opgenomen en kan er eenvoudig worden meegeluisterd om de kwaliteit te verbeteren.

Buiten de handige functionaliteiten, kan ook de kwaliteit worden gemonitord door middel van wallboards en rapportages. KPI’s kunnen zo gek niet bedacht worden, of ze kunnen worden samengevat in een overzichtelijk rapport.

 

 

ZORGTELEFONIE EN DOMOTICA

 

Naast klant contact centra, bevat Xelion ook speciale oplossingen die in de zorg cruciaal zijn. Vooral in de zorgsector kan communicatie het verschil maken. Open standaarden zorgen voor eenvoudige aansluiting van talloze zorgdomoticatoepassingen. Maar ook de standaardfunctionaliteiten als zorgalarmering en alles op één toestel maken VoIP telefonie zakelijk van Xelion onmisbaar in de zorg.

Xelion helpt de communicatie met cliënten en de communicatie tussen collega’s efficiënter te maken. Hierdoor gaat de kwaliteit omhoog, met als bijkomend voordeel dat er kosten bespaard worden. Naast de effectiviteit, redt het ook nog eens levens op cruciale momenten.

Wilt u meer weten ? neem vrijblijvend contact met ons op !
bottom of page