top of page

Brand- en Inbraakbeveiliging

 

Is het makkelijk om in uw organisatie in te breken?  Winkels en bedrijven zijn tegenwoordig vaak het slachtoffer van criminaliteit. Dit kunnen vandalisten zijn maar ook een overval, bedreigingen of geweld. Om de veiligheid van en in uw bedrijf te vergroten kunt u gebruik maken van o.a. bewakingscamera´s. Hierdoor kan criminaliteit worden voorkomen en wordt de pakkans van daders groter.

 

Een goed geplaatste camera maakt een goede vastlegging van de daders en daardoor een goed signalement mogelijk. Opstelling bewakingscamera de keuze van camera's, lenzen en hun specifieke opstelling is zeer bepalend voor de kwaliteit van de verzamelde beeldinformatie. Verkeerde of ondoordachte keuzes leiden tot slechte resultaten. Hamberg connect kiest voor kwaliteit, wij leveren, installeren en onderhouden bewakingssystemen. U kan bij ons niet alleen terecht voor een volledig nieuw camerasysteem, maar ook om uw bestaand camerasysteem (analoog, IP of een mix van beide) verder uit te bouwen.

 

Heeft u interesse in een nieuw bewakingssysteem of wilt uw bestaande systeem uit bouwen? Maak dan eens een adviesafspraak met onze adviseur. Wij controleren uw hele organisatie op zwakke punten en geven advies op maat. Bel ons (0523) 225555 of stuur hem een e-mail. Wij geven graag invulling aan vraagstukken uit de markt van zowel zakelijke als particulieren markt. 

Brand- & Beveiliging in goede handen bij Hamberg connect

 

Als partner van UTC Fire & Security vertegenwoordigd Hamberg Connect een van wereldwijdse en voornaamste security fabrikanten en distributeurs met een breed aanbod aan innoverende technologie. Vertegenwoordigd voor de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika is UTC Fire & Security in meer dan 27 landen met ruim 45 verkoopkantoren en servicecentra actief.

 

Samen zorgen wij  voor maatoplossingen op basis van systeemcomponenten en totaal geïntegreerde systemen. 

Het permanente contact met de professionele installatie-bedrijven, houdt UTC Fire & Security scherp wat betreft de behoeftes en wensen van de securitymarkt. De uitgebreide kennis en ontwikkelingsdrang zorgt voor een onafgebroken stroom van nieuwe technologische mogelijkheden.

 

Het omvangrijke product- en systeemaanbod van Hamberg Connect is ontwikkeld om uw onderneming, uw woning of residentie en uw gezin te beschermen en te beveiligen. De producten zijn binnen de industrie toonaangevend in innovatie en betrouwbaarheid. 
Of het nu gaat om toegangscontrole, brandbeveiliging, video, glasvezelcommunicatie of inbraakdetectiesystemen...

Samen vervaardigen wij en leveren wij de producten en de systemen die een antwoord bieden op uw beveiligingsvraagstukken.

bottom of page