top of page

Data- en Telecommunicatiediensten

 

Door de jaren heeft ook Hamberg Connect de veranderingen in de data en telefonie markt  meegemaakt, van traditionele telefooncentrales met toestellen naar telefooncentrales met toestellen op basis van IP, toegangs- en camera beveilging, opslag gesprekken en video beelden. Veel is er mogelijk  dit naar wensen van de klant.

VoIP maakt meer mogelijk met minder geld

 

VoIP maakt meer mogelijk met minder geld

Voice over Internet Protocol (VoIP), de spraakdienst over het internet, is een type techniek die veel mogelijkheden biedt. Zoals mobiele integratie, plaats onafhankelijk werken door het delen van documenten en chatten en het integreren van IT-onderdelen als CRM.

 

VoIP diensten kunnen op verschillende manieren worden aangeboden. Het eerste onderscheid kan al worden gemaakt hoe u de dienst afneemt: Uit de cloud of op uw eigen apparatuur. Wat u het vaakste tegenkomt bij de moderne aanbieders is de dienst uit de cloud. Voordeel is natuurlijk dat er een lagere investering nodig is en dat u altijd beschikt over de nieuwste faciliteiten. Dit betekent niet dat u er ook altijd gratis over kunt beschikken. Vaak worden diensten als toegevoegde waarde aangeboden. Denk hierbij aan Unified Communications, gespreksopnames, koppeling met uw database, uitgebreide telefoniste functies of call centre toepassingen.Bij cloudoplossingen betaald u per gebruiker een vast bedrag per maand. (wel of niet inclusief gesprekskosten)

Tradionele telefonie

 

Maar ook  voor traditionele telefonie bent u bij ons aan het juiste adres als Dealer van Panasonic leveren wij een heel breed scale aan mogelijkheden. Hierbij kan eenvoud maar ook een geheel geintegreerde oplossingen door ons ingevuld worden.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij in de meest uiteenlopende situaties raad met alle mogelijke technieken:

Voice over IP (VoIP), traditioneel, hybride of volledig gebaseerd op het Internet Protocol (IP).

Over garantie gesproken!

 

Hamberg connect werkt enkel en alleen met de betrouwbare partners. Voor de aanleg van netwerkbekabelingen maken we onder andere gebruik van de producten CommScope.

Onze monteurs zijn opgeleid om deze netwerken zelfstandig te certificeren.

Data netwerken volgens de hoogste norm

 

Hamberg Connect is specialist in de aanleg van datanetwerken volgens de hoogste standaarden. Of het nu UTP Cat. 5 t/m het huidige UTP Cat 7a S/FTP met bijbehorende accessoires is. Wij leveren de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Hamberg Connect levert zijn datanetwerken dan ook met grote zorgvuldigheid, compleet en gecertificeerd aan zijn klanten op.

Dankzij onze kennis en ervaring gebruiken we bij de aanleg gegarandeerd de juiste materialen. Wij beschikken zelf over de juiste meetapparatuur om het netwerk optimaal te laten functioneren na oplevering. Ook zijn wij gespecialiseerd in glasvezel netwerken. 
 
Onze Bekabelingsconcepten

Snelle dataoverdracht tussen de werkstations en de server vraagt een hoge betrouwbaarheid én beschikbaarheid van het datanetwerk. Wij werken daarom met bekabelingsconcepten van CommScope - NETCONNECT.

Hiermee realiseren wij voor u als klant met veel succes de meest stabiele datanetwerken in kantooromgevingen, fabrieken/hallen, tussen kantoorgebouwen of scholen. Maar ook terrein bekabeling op basis van glasvezel etc.

CommScope

CommScope en is eveneens een wereld speler van formaat. CommScope  levert een volledig programma van bekabeling en bekabelingsproducten. Het gaat hierbij om meer dan 700.000 artikelen op het gebied van connectivity, voor zowel koper- als glasvezelkabel.

Maar u kunt ook uw bestaande netwerk door ons laten doormeten om erachter te komen of het nog voldoet aan de gestelde eisen. Ook voor een second opinion kunt u bij Hamberg Connect terecht. 

 

bottom of page