top of page

Dienstverlening

 

Met ons brede portfolio van diensten kunnen wij de meeste klanten voorzien van een passende oplossing in connectiviteit.

Of het nu gaat over :

 

- Data en telecommunicatie

- Brand- en inbraakbeveiliging

- Cameratoezicht en toegangscontrole

- Telefooncentrales en randapparatuur

- Glasvezel - implementaties

- Service en onderhoud

- Totaal beheer.

 

Op alle vlakken kunnen wij u een passende oplossing aanbieden die bij uw wensen past. Wij adviseren en implementeren van het eerste initiatief t/m service fase incl. eventueel beheer.

Data en telecommunicatie

Hamberg Connect is leverancier van verschillende bekabelingsystemen en telecommunicatie platformen. Wij kijken samen met onze klanten wat de behoeften en wensen zijn, daarmee kunnen wij u het beste advies geven om de juiste keuzes te kunnen maken.
 

Anchor 1
Brand en inbraakbeveiliging

Is het makkelijk om in uw organisatie in te breken? Winkels en bedrijven zijn tegenwoordig vaak het slachtoffer van criminaliteit. Dit kunnen vandalisten zijn maar ook een overval, bedreigingen of geweld. Om de veiligheid van en in uw bedrijf te vergroten kunt u gebruik maken van bewakingscamera´s. Hierdoor kan criminaliteit worden voorkomen en wordt de pakkans van daders groter.

 

Een goed geplaatste camera maakt een goede vastlegging van de daders en daardoor een goed signalement mogelijk. Opstelling bewakingscamera, de keuze van camera's, lenzen en hun specifieke opstelling is zeer bepalend voor de kwaliteit van de verzamelde beeldinformatie. Verkeerde of ondoordachte keuzes leiden tot slechte resultaten.

 

Hamberg Connect kiest voor kwaliteit, wij leveren, installeren en onderhouden bewakingssystemen. U kan bij ons niet alleen terecht voor een volledig nieuw camerasysteem, maar ook om uw bestaand camerasysteem (analoog, IP of een mix van beide) verder uit te bouwen. De mogelijkheden en toepassingen zijn legio.

 

Heeft u interesse in een nieuw bewakingssysteem of wilt uw bestaande systeem uit bouwen? Maak dan eens een adviesafspraak met onze adviseurs. 

Anchor 2
Cameratoezicht en toegangscontrole

Camerabewaking

In steeds meer situaties wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Met een goed camerasysteem bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Op basis van de opgenomen videobeelden kunnen daders in veel gevallen worden achterhaald en aansprakelijk worden gesteld voor de schade.

 

Toegangscontrole

Toegangsbeheer is vereist in vele situaties. In gebouwen, recreatieobjecten, parkeergelegenheden, etc. De voornaamste doelstelling van een goed toegangscontrolesysteem is het vooraf beperken van de toegankelijkheid van het terrein, het gebouw of bepaalde ruimte.Vrijblijvende offerte aanvragen Koppelingen Toegangscontrolesystemen kunnen gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een inbraakdetectie systeem of een werktijdregistratiesysteem. 

Anchor 3
Telefooncentrale's en randapparatuur
 

Hamberg Connect heeft veel ervaring in het leveren en installeren van diverse soorten telefooncentrales en randapparatuur of het nu in huis of uit de Cloud is. Traditoneel of VOIP wij adviseren u graag over de mogelijkeden. Neem eens contact met onze adviseurs.

 

Anchor 4
Glasvlezel- implementaties

Wij hebben veel ervaring in kleine en grote glasvezeltrajecten of het nu in het gebouw of tussen gebouwen is. Korte afstanden of lange wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u een totaal implementatie incl. beheer en onderhoud aanbieden.

Anchor 5
Service en onderhoud

Hamberg Connect ontzorgt, wij hebben een uitgebreid Total Customer Care concept ontwikkeld, speciaal voor onze klanten. 

 

Anchor 6
Anchor 7
Beheer

Beheer op afstand of beheer op locatie wij kunnen u beide vormen aanbieden voor de installaties die wij geleverd hebben. Het beheer maakt onderdeel uit van ons Total Customer Care concept.

 

En de garantie ?

Hamberg Connect werkt enkel en alleen met betrouwbare partners. Voor de aanleg van netwerkbekabeling maken we onder andere gebruik van de producten van CommScope.

Voor telefooncentrales maken we gebruik van Xelion en Panasonic.

Onze monteurs zijn opgeleid om deze producten zelfstandig te certificeren.

Anchor 8
bottom of page