Menu

Om te zorgen voor een hoge kwaliteit
werken wij samen met partners die daar aan bijdragen

CommScope is onze partner op het gebied van databekabeling. CommScope draagt er aan bij om de meest geavanceerde netwerken te creëren. Bij CommScope ontwerpen, produceren en ondersteunen ze de hardware-infrastructuur en software-intelligentie die onze digitale samenleving in staat stelt om tot interactie en bloei te komen. In samenwerking met klanten ontwikkelt CommScope breedband-, bedrijfs- en draadloze netwerken om vooruitgang te stimuleren en duurzame verbindingen te creëren.

Xelion is onze partner op het gebied van (VoIP) telefonie. Xelion streeft er naar om de beste telefooncentrales op de markt te brengen. Nog belangrijker dan een goede telefooncentrale is telecommunicatie. Xelion streeft er naar om bereikbaarheid te vergroten en er voor te zorgen dat mensen sneller met elkaar in contact staan. Xelion heeft er altijd een sport van gemaakt om de beste te zijn in de zakelijke VoIP-klasse. Daarom is Xelion altijd technisch vooruit op het gebied van VoIP bellen en is het optimaal flexibel in gebruik

Aritech is een wereldwijd inbraak- en videomerk dat digitaal werkende marktoplossingen biedt voor de bescherming van mensen en eigendommen. Om u te garanderen van een optimaal gevoel van veiligheid werken wij bij Hamberg Connect samen met Aritech (een merk van carrier fire & security). Door de producten van Aritech geven wij klanten het vertrouwen om zich te kunnen richten op de dagelijkse gang van zaken, in de wetenschap dat Aritech altijd waakzaam is met geavanceerde oplossingen om mensen en eigendommen te beschermen. 

Voor al onze werkzaamheden wordt er betrouwbaar en gescreend personeel ingezet, in het bezit van het benodigde veiligheidsdiploma VCA.