Partners:

Enligne IT Governance & Regie

 

Hamberg Connect werkt voor strategische opdrachtgevers nauw samen met Enligne. Enligne helpt ondernemingen met Visie en Strategie vraagstukken op het vlak van ICT en organistie. Hierbij kunnen wij als partners voor onze opdrachtgevers optreden, waar strategie, executie hand in hand gaan. Dit heeft als voordeel dat we als Hamberg Connect een breed advies en uitvoering met een prestatie verantwoordelijkheid kunnen aanbieden voor onze opdrachtgevers.

 

Enligne is een onafhankelijke business partner. Het portfolio richt zich dan op adviezen en executie op het gebied van optimaliseren van IT-intensieve processen. Daarnaast wordt ook advies over infrastructurele vraagstukken en ontwerpen invulling gegeven als onafhankelijk adviseur.

 

Met deze samenwerking biedt Hamberg Connect voor opdrachtgevers een uitgebreide oplossing voor business vraag stukken ip ICT gebied van advies en uitvoering.

CommScope

 

·         CommScope –  voor gestructureerde bekabeling.

 

·         CommScope  voor meer info kijk klik hier voor website. 

 

·         MPOptimate® voor meer info kijk klik hier voor website. 

 

·         FiberGuide® voor toepassing  van speciale goten voor glasvezel             patchkabels in datacenters.

          voor meer info kijk klik hier voor website.  

 

CommScope - Open Cabling Systems kunnen worden voorzien van een Warranty Certificaat met een geldigheidsduur tot maximaal 25 jaar.

 

 

Het Warranty Certificaat zal door CommScope te naam gesteld van, en rechtstreeks verstrekt worden aan de netwerkeigenaar na oplevering van de installatie en indien door de CommScope Installateur aan de bepaalde voorwaarden is voldaan.

 

 

Hamberg Connect is door CommScope geautoriseerd als CommScope Network Design & Installation Contractor en kan in deze hoedanigheid aan alle voorwaarden voldoen voor:

 

 

* 5 years General Component Warranty

* 25 years Component Warranty

* 25 years System Warranty

 

 

Voor meer informatie over de voorwaarden, Bel: (0523) 225555

Panasonic

 

Panasonic biedt betrouwbare en functionele telefooncentrales die zorgen voor een prestatiegericht, zakelijk communicatiesysteem, dat voorziet in geavanceerde telefoon- en berichtenbehandeling, efficiëntie en flexibele communicatie.

 

 

 

UTC Fire & Security

 

UTC Fire & Security heeft als doelstelling om wereldwijd de voornaamste security fabrikant en distributeur te zijn met een breed aanbod aan innoverende technologie. Voor de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika is UTC Fire & Security vertegenwoordigd in meer dan 27 landen met ruim 45 verkoopkantoren en servicecentra.

UTC Fire & Security zorgt voor maatoplossingen op basis van systeemcomponenten en totaal geïntegreerde systemen. 
Het permanente contact met de professionele installatie-bedrijven, houdt UTC Fire & Security scherp wat betreft de behoeftes en wensen van de securitymarkt. De uitgebreide kennis en ontwikkelingsdrang zorgt voor een onafgebroken stroom van nieuwe technologische mogelijkheden.

 

 

Voor meer informatie over de voorwaarden, Bel: (0523) 225555

© 2018 by HambergConnect b.v.  design: Enligne bv.